www.sivuja.com

Hakukoneoptimointi, hakukonemainonta, kotisivut ja verkkokaupat
Hakukonemarkkinointi takuutyönä

Mitattavaa verkkomarkkinointia

Varmista onnistunut internet-markkinointi

Eväitä nettimarkkinointiin

Verkkomarkkinoinnin palvelut, kuten hakukonenäkyvyyden parantaminen, Google Adwords -mainonta ja web-analytiikan hyödyntäminen. Myös verkkomarkkinoinnin mahdollistava kotisivujen suunnittelu ja verkkokaupan toteutus.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi parantaa kotisivujen löydettävyyttä hakukoneista. Oikein tehty optimointi parantaa sivuston sisältöä, rakennetta ja ulkoista linkkivoimaa.
Hakukoneoptimoidut kotisivut parantavat netistä saatavaa hyötyä kokonaisuudessaan.

Hakukoneoptimointia

 

Hakukonemainonta

Hakusanamainonta tuo tarkasti kohdennettuja, asiasta kiinnostuneita kävijöitä sivuillesi. Google-mainonta voidaan rajata tarkasti mm. alueen, kielen ja kellonajan mukaan.

Google Adwords mainontaa

Kävijäseuranta

Kotisivun ja verkkokaupan kävijäseuranta auttaa markkinointipanostuksien hyödyn mittaamisessa ja suuntaamisessa. Google Analytics ja Snoobi kävijäseuranta.

Kävijäseuranta

Kotisivut

Hakukoneystävälliset kotisivut tuovat sivustoon suunnatun panostuksen hetkessä takaisin. Selkeät ja kävijää palvelevat kotisivut erottuvat edukseen.

Kotisivut yrityksille

Verkkokaupat

Verkkokauppa on kätevä tapa saada laajan yleisön huomio myytäville tuotteille. Hakukoneista löytyvä, kilpailijoista erottuva ja helppokäyttöinen verkkokauppa erottuu kilpailijoista ja tekee tulosta.

 Oma verkkokauppa

Googlen hyväksymä Google Adwords Qualified Individual -tutkinto Google Advertising Professionals -ohjelmassa.


© 2000–2023 www.Sivuja.com